Game Android Olahraga Sepakbola

Game Android Olahraga Sepakbola. Android mangrupikeun sistem operasi sélulér dumasar kana vérsi anu dirobih tina kernel Linux sareng parangkat lunak sumber terbuka sanésna, anu didamel utamina pikeun alat sélular layar sentuh sapertos smartphone sareng tablet. Android diwangun ku konsorsium pangembang anu dikenal salaku Open Handset Alliance sareng disponsoran sacara komérsial ku Google. Éta diterbitkeun dina bulan Nopémber 2007, kalayan alat Android komérsial munggaran anu dirilis dina bulan Séptember 2008. Éta mangrupikeun parangkat lunak gratis sareng sumber terbuka; kode sumber na katelah Android Open Source Project (AOSP), anu utamina dilisensikeun dina Lisensi Apache. Nanging, kaseueuran alat Android ngintunkeun perangkat lunak propriétari tambahan anu tos dipasang, khususna Google Mobile Services (GMS) anu kalebet aplikasi inti sapertos Google Chrome, platform distribusi digital Google Play, sareng platform pamekaran Google Play Services anu aya hubunganana. Sakitar 70 persén smartphone Android nganggo ékosistem Google; bersaing sareng ékosistem Android sareng garpu kalebet Fire OS (diwangun ku Amazon) atanapi LineageOS. Nanging nami sareng logo “Android” mangrupikeun mérek ti Google anu nerapkeun standar pikeun ngawatesan alat “henteu disertifikasi” di luar ékosistemna tina nganggo mérek Android.

Pungsionalitas alat sélulér nganggo sistem operasi Android, sistem operasi sélulér anu paling seueur dianggo sacara global, tiasa diperpanjang nganggo “aplikasi” – parangkat lunak khusus anu dirancang pikeun nawiskeun pangguna cara masang alatna pikeun tujuan tambahan khusus. Aplikasi sapertos kitu disusun dina format file APK asli Android anu ngamungkinkeun gampang ngadistribusikaeun aplikasi ka pangguna akhir. Kaseueuran aplikasi disebarkeun ngalangkungan Google Play Store tapi seueur repositori parangkat lunak alternatif, atanapi toko aplikasi, aya. Toko aplikasi alternatif nerapkeun pilihan “Sumber Teu dikenal” pikeun alat Android pikeun masang file APK langsung ngalangkungan Manajer Paket Android.

Maén Bal mangrupikeun kulawarga olahraga tim anu ngalibatkeun, kana sababaraha tingkatan, najong bal pikeun nyetak gawang. Henteu cocog, kecap maén bal biasana ngandung hartos bentuk Sepakbola anu paling populér anu mana kecap na digunakeun. Olahraga anu biasa disebut Football kaasup asosiasi bal (katelah maén bal di sababaraha nagara); Maén bal héjo (khusus maén bal Amérika atanapi maén bal Kanada); Sepak Bola Australia; Football rugbi (naha rugbi union atanapi rugbi liga); sareng Football Gaelik. Rupa-rupa bentuk Sepakbola ieu ngagaduhan asal-usul anu béda sareng dikenal salaku kode Football.

Hiji-hijina alesan urang nyerat ieu kusabab Football populér pisan. Siga, olahraga pangbadagna di dunya. Game Sepak Bola ngagaduhan seueur daya tarik di toko aplikasi sélulér. Kantun nempatkeun kecap “Maén Bal” kana mesin pencari Google Play, sareng ratusan judul bakal langsung muncul anu niru karep anu langkung goréng atanapi langkung saé pikeun gim anu saé. Henteu aya salahna upami nyarios yén Maén Bal leres-leres salah sahiji gim olahraga anu paling populér sareng ngahibur di dunya. Game Android Olahraga Sepakbola

, ,